Корові в холодному корівнику треба на добу 40 кг. кормів, а в теплому 36 кг. На скільки кг. кормів менше треба на тиждень корові у теплому корівнику

Корові в холодному корівнику треба на добу 40 кг. кормів, а в теплому 36 кг. На скільки кг. кормів менше треба на тиждень корові у теплому корівнику, ніж у холодному? допоможіть будьласка вирішити. і записати коротку умову задачі,

     2) 36*7=252 кг нужно на неделю в тёплом коровнике

  • Х-40кг  *7дн

    Відповідь : на 28 кг кормі менше треба на тижнедь корові у теплому корівнику, ніж у холодномі

  •  

    Т-36кг *7 дн      на сколько меньше?

  • 1)40*7=280 (кг) на тиждень в холодному корівнику

    Ответ: на 28 кг меньше кормов надо в теплом коровнике, чем в холодном.

  • 2)36*7= 252(кг) на тиждень в тепломы корівнику

                                   

    3)280-252=28 (кг)

    1) 40*7=280кг нужно на неделю в холодном коровнике

     3) 280-252=28 кг меньше