До млина привезли58 мішків пшениці й 38 мішків жита Пшениці привезли на 16 ц більше ніж жита. скільки окремо кілограм жита і пшениці завезено якщо всі

до млина привезли58 мішків пшениці й 38 мішків жита Пшениці привезли на 16 ц більше ніж жита. скільки окремо кілограм жита і пшениці завезено якщо всі мішки із зерном мали однакову масу??

    16ц=1600 кг

    4)38*80=3040 кг жита

    2)1600:20=80 кг вага одного мышку

    4)38*80=3040 кг жита

  •    6ц=1600 кг

  • 1)58-38=20 мішків пшениці привезли більше

    1)58-38=20 мешков пшеницы привезли більше

    3)58*80=4640 кг пшеницы

    2)1600:20=80 кг вага одного мышку

    =================================

  • 3)58*80=4640 кг пшеницы