До млина привезли 58 мішків пшениці й 38 мішків жита. Пшениці привезли на 16 ц більше, ніж жита. Скільки окремо кілограмів жита і пшениці завезено, якщо

До млина привезли 58 мішків пшениці й 38 мішків жита.Пшениці привезли на 16 ц більше, ніж жита.Скільки окремо кілограмів жита і пшениці завезено,якщо всі мішки із зерном мали однакову масу? Срочно ПО диям!!!!!!!!!!!

  • 58-38= 20 -разница 
    16/20=(1600кг/20) =80 кг -один мешок 
    58х80кг=4640кг=46,4ц 
    38х80кг=3040кг=30,ц

  • 4)38*80=3040кг или 30,4ц-жiта

  • 1)58-38=20меш-бiльше пшеницi

    2)1600620=80кг-в одном мешке

    16ц=1600кг

    3)58*80=4640кг или 46,4ц-пшеницы